Beleef het boerderijleven, van bed tot bord

De Arenberghoeve is een actieve boerderij in Kieldrecht, gelegen in het hart van de Wase Polders. Hier ben je volledig in balans met het landschap en geniet je van het hoevetoerisme in zijn puurste vorm. Of je nu komt met z’n tweeën, het hele gezin of met je bedrijf, wij – Mireille, Alexander en onze kinderen – ontvangen je met open armen. In onze B&B word je wakker met zicht op grazende schapen, scharrelende kippen en akkers zo ver je kunt kijken. In ons Bakhuis smul je van ambachtelijk lekkers, gebaseerd op onze beste streekproducten, vers van het land. Wees welkom en laat je verrassen door het leven op de boerderij, van bed tot bord.

GASTENKAMERS

Een paar dagen nood aan andere lucht. Even op adem komen in een rustig en uitgestrekt landschap. Of een businesstrip in de Antwerpse haven combineren met een gastvrij verblijf in het groen. Onze B&B is de ideale uitvalsbasis voor een verkenning van de uitgestrekte polders tussen Kieldrecht en Doel. De Arenberghoeve maakt deel uit van het Grenspark Groot-Saeftinghe, gelegen in en rond het prachtige Verdronken Land van Saeftinghe. Vlakbij zijn er talloze fietsroutes die je meenemen tot over de Nederlandse grens. Of je trekt erop uit met de wandelschoenen aan en geniet van prachtige vergezichten, intieme dorpjes en pittoreske hoekjes waar je anders nooit zou komen.

Bakhuis

Proef van landelijk lekkers in ons Bakhuis 

Gasten en niet-gasten verwennen we graag in ons Bakhuis. In een gezellige sfeer geniet je van authentieke gerechten, op basis van ambachtelijke streekproducten, vers van de boerderij. Van sappig gegrild vlees tot knapperige pizza uit de houtoven, chef-kok Alexander legt je in de watten met het beste van eigen bodem. Terwijl jij tafelt, vertelt hij smakelijk over onze producten en het leven in de landbouw. Heb je speciale wensen? Alles is bespreekbaar. We koken op het ritme van de natuur, maar vooral ook op maat van jouw smaak. De deuren van het Bakhuis staan open voor groepen van 10 tot 24 personen.

STREEKPRODUCTEN

Als actief landbouwbedrijf hechten wij nog enorm veel belang aan traditie en ambacht. We willen mensen bewust maken van de inzet in onze sector om tot eerlijke producten te komen die bol staan van de smaak. De Arenberghoeve stilt ook je honger naar lekkernijen die recht van het land komen. Van groenten en fruit tot zuivel, vlees en specerijen, elk product wordt met veel passie verbouwd, zodat jij er ten volle van kunt genieten.

Contact

Nieuw-Arenbergstraat 8
9130 Beveren-Waas (Kieldrecht)

gastenkamers:
Mireille 0476/318810
info@arenberghoeve.be

streekproducten:
Alexander 0479/454813
streekproducten@arenberghoeve.be

Bezoek onze facebook en instagram pagina en blijf op de hoogte van het reilen en zeilen op de Arenberghoeve.